عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

شرط پاکستان برای به رسمیت شناختن حکومت طالبان

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اعلام کرد برای به رسمیت شناخته شدن حکومت کنونی کابل باید زمینه مناسب ایجاد شود و امور این کشور نیز بهبود یابد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آصف علی درانی» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان به تازگی در انستیتوت تحقیقات سیاستگذاری اسلام‌آباد گفت به رسمیت شناخته شدن حکومت کابل توسط پاکستان کافی نیست، بلکه سایر کشورهای منطقه نیز باید این کار را انجام دهند.

وی افزود به رسمیت شناختن همزمان حکومت در کابل توسط همه کشورهای همسایه پیشنهاد خوبی است. برای این کار همه چیز باید بهتر شود و یک شرایط مناسب ایجاد شود.

پاکستان یکی از کشورهایی است که حاکمیت پیشین طالبان بر افغانستان را در سال‌های 1996 تا 2001 به رسمیت شناخته بود اما اکنون با وجود آن که بارها خواستار تعامل جامعهٔ بین المللی با حکومت طالبان شده، اما آن را به رسمیت نشناخته است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اظهارداشت نگرانی‌هایی در هر دو طرف مناطق قبایلی مرزی وجود دارد و «تحریک طالبان پاکستان» یکی از این نگرانی‌ها است.

درانی ادامه داد: ما به طور جمعی به این موضوع می‌پردازیم و امیدواریم که اوضاع بهتر شود. بهبود وضعیت امنیتی به هر دو کشور کمک خواهد کرد.

وی پیش از این نیز گفته بود به دلیل برداشتن گام‌های جدید از جانب دو کشور این روابط رو به گسترش است.

آصف علی درانی تایید کرد با وجود روابط با حکومت‌های پیشین افغانستان اما اسلام‌آباد در برخی مواقع سطح روابط خود را با کابل کاهش داده بود.

پاکستان همواره پیش از این گفته بود دلیل افزایش حملات در این کشور، فعالیت تحریک طالبان پاکستان در داخل خاک افغانستان است.

«امیر خان متقی» وزیر خارجه حکومت افغانستان نیز خاطرنشان کرده بود باتوجه به اظهارات وزیران پاکستان اگر مراکز تروریستی در افغانستان می‌بود، اکنون به سایر کشورهای همسایه؛ چین، ایران، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان هم گسترش می‌یافت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده