شرط پاکستان برای به رسمیت شناختن حکومت طالبان-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

شرط پاکستان برای به رسمیت شناختن حکومت طالبان

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اعلام کرد برای به رسمیت شناخته شدن حکومت کنونی کابل باید زمینه مناسب ایجاد شود و امور این کشور نیز بهبود یابد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آصف علی درانی» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان به تازگی در انستیتوت تحقیقات سیاستگذاری اسلام‌آباد گفت به رسمیت شناخته شدن حکومت کابل توسط پاکستان کافی نیست، بلکه سایر کشورهای منطقه نیز باید این کار را انجام دهند.

وی افزود به رسمیت شناختن همزمان حکومت در کابل توسط همه کشورهای همسایه پیشنهاد خوبی است. برای این کار همه چیز باید بهتر شود و یک شرایط مناسب ایجاد شود.

پاکستان یکی از کشورهایی است که حاکمیت پیشین طالبان بر افغانستان را در سال‌های 1996 تا 2001 به رسمیت شناخته بود اما اکنون با وجود آن که بارها خواستار تعامل جامعهٔ بین المللی با حکومت طالبان شده، اما آن را به رسمیت نشناخته است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اظهارداشت نگرانی‌هایی در هر دو طرف مناطق قبایلی مرزی وجود دارد و «تحریک طالبان پاکستان» یکی از این نگرانی‌ها است.

درانی ادامه داد: ما به طور جمعی به این موضوع می‌پردازیم و امیدواریم که اوضاع بهتر شود. بهبود وضعیت امنیتی به هر دو کشور کمک خواهد کرد.

وی پیش از این نیز گفته بود به دلیل برداشتن گام‌های جدید از جانب دو کشور این روابط رو به گسترش است.

آصف علی درانی تایید کرد با وجود روابط با حکومت‌های پیشین افغانستان اما اسلام‌آباد در برخی مواقع سطح روابط خود را با کابل کاهش داده بود.

پاکستان همواره پیش از این گفته بود دلیل افزایش حملات در این کشور، فعالیت تحریک طالبان پاکستان در داخل خاک افغانستان است.

«امیر خان متقی» وزیر خارجه حکومت افغانستان نیز خاطرنشان کرده بود باتوجه به اظهارات وزیران پاکستان اگر مراکز تروریستی در افغانستان می‌بود، اکنون به سایر کشورهای همسایه؛ چین، ایران، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان هم گسترش می‌یافت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار